Ingrediente
- ~ 1/2 cana cu ulei
- ~ 1/2 cana cu zahar
- ~ 2 cani cu apa
- ~ 3 cani cu faina
- ~ 3 linguri cu cacao
- ~ 1 lingurita cu bicarbonat stins
- ~ 1 praf de copt
- ~ 2 plicuri cu zahar vanilat
- ~ esenta de rom
- ~ gem de prune [un borcan mic]
- ~ miere
- ~ nuca de cocos [serbet de lamaie]
Mod de preparare
Amesteca toate ingredientele, mai putin gemul, pana se formeaza o compozitie omogena .
Adauga gemul si amesteca incet cu o paleta de lemn [lingura] pana se incorporeaza gemul foarte bine . Tapeteaza o tava cu foaie de copt, daca nu ai se unge tava cu margarina si se tapeteaza cu fina.
Sfat: [cum scrie in reteta] cat este fierbinte prajitura, intinde deasupra, cu o spatula, serbet de lamaie. Eu nu am avut serbet, asa ca am intins miere si peste ea am pus nuca de cocos.
Pofta buna!
Adauga gemul si amesteca incet cu o paleta de lemn [lingura] pana se incorporeaza gemul foarte bine . Tapeteaza o tava cu foaie de copt, daca nu ai se unge tava cu margarina si se tapeteaza cu fina.
Sfat: [cum scrie in reteta] cat este fierbinte prajitura, intinde deasupra, cu o spatula, serbet de lamaie. Eu nu am avut serbet, asa ca am intins miere si peste ea am pus nuca de cocos.
Pofta buna!
No comments:
Post a Comment